

We hebben elke week vijf vaste gerechten en twee gerechten
die maandelijks veranderen.
Wekelijkse gerechten



Weekendsuggesties
Tijdens de weekends gaan we een trapje hoger en
stellen we u elke maand tijdens het weekend
een lekkere specialiteit voor.


Feestschotels
Voor de feestelijke gelegenheden kan u een koude vlees -of visschotel deluxe bestellen.
Ook op afspraak maken we voor u een aangepaste feestmaaltijd.
Voor Kerst -en Nieuwjaar zullen er een feestelijke gerechten online komen.


Aangepaste wijnen van eigen merk
"La Pauline" rood-wit-rosé-bubbels
La Pauline
Deze La Pauline bestaat dit jaar voor maar liefst 70% uit Merlot. Mooi diep donker kersenrood. Met heerlijk, aromatisch romig ‘fruitfluweel’ en malse rondeur. La Pauline is al meer dan een kwart eeuw de best verkochte wijn op de lokale Wijnbeurs en wordt ook wel de Grand Cru voor doordeweeks genoemd.
Bij La Pauline weet u wat u krijgt en is dus altijd een veilige keus voor elk moment. Maar La Pauline is ook elke dag iets bijzonders én vertrouwds voor een betaalbare prijs. Speciaal voor u geselecteerd vanuit de drie basisprincipes: Souplesse, Rondeur, Richesse. La Pauline is vernoemd naar de zus van Napoleon, Marie Pauline Bonaparte en gold in haar tijd als een beroemde schoonheid, maar ze was ook een beetje rebels.
Voor de bijzondere gelegenheid wordt een prestige cuvée van la Pauline gemaakt: La Pauline Platine. Deze is zeer beperkt beschikbaar en speciaal voor de liefhebber van La Pauline voor een bijzondere gelegenheid. La Pauline Platine is er in Chardonnay en in Cabernet-Merlot, beiden op houten vaten gerijpt.
Dessertplank
Vanaf 4 personen kan u een dessertplank verkrijgen!
Deze is rijkelijk gevuld met chocomousse met een topping van speculaas, panna cotta van witte chocolade, wafeltjes, appelcake, soesjes, mini eclairs, fruit, brownies & macarons.



Belegde broodjes
Voor elke gelegenheid prepareren wij belegde broodjes.
Verse, zachte broodjes van bij de bakker beleggen wij met verse groentjes en vers bereid beleg.
Vraag vrijblijvend onze prijslijst aan via de website of via cuisine.pauline@hotmail.com


Chef aan huis
Hier gaan we een stapje hoger op de culinaire ladder.
We maken en serveren voor 4 - 8 personen een menu op een hoger niveau.
We starten met een hapje, 2 voorgerechten, een hoofdschotel en een dessert.
De prijs zal variëren tussen 45€ en €60 per persoon.
Met aangepaste La Pauline topwijnen komt er per persoon 18€ bij.

