top of page

La Pauline wit.

La Pauline Miracle      € 16
De knisperfrisse Sauvignon Blanc van La Pauline staat al jaren garant voor een heerlijk glas droge witte wijn bomvol fruit. Dit jaar verrijkt met Colombard die zorgt voor een extra frisse bite.

 
La Pauline Les Fêtes  € 18
Nét dat beetje extra voor speciale momenten: een pure en frisse 100% Sauvignon Blanc, gemaakt van het mooiste fruit van de topoogst 2019. Spatzuiver en droog met appel, pompelmoes en passievrucht.

 
SpecialLa Pauline Platine  € 20
Op z'n Bourgondisch genieten van een houtgerijpte Chardonnay met het romige en rijke karakter van Pouilly-Fuissé, het typerende Chardonnay botertje, toast, citrus en mineralen. Bekroond met goud! topwijn !

La Pauline rood.

La Pauline Voluptueuse   € 16
La Pauline, sinds 1987 dé rode huisfavoriet. Door de enorme rijkdom van de Cabernet Sauvignon is de wijn dit jaar extra weelderig, romig en soepel van smaak vol cassis, bessen, kersen én een vleugje mokka.

 
La Pauline Rebelle   € 18
Nieuw in de familie: La Pauline Rebelle die vrolijk haar rug toekeert naar de vertrouwde Bordeaux stijl. De druif Carignan zorgt samen met Merlot namelijk voor een heerlijk glas satijnzachte en soepele rode wijn bomvol braambessen en geurige kruiden voor elk moment van de dag.

La Pauline Les Fêtes   € 16
Het is feest met La Pauline Les Fêtes. Het aandeel Merlot zorgt voor een mollige textuur en romig kersenfruit en de volrijpe Cabernet voor de tonen van cassis. Speciaal gebotteld voor de feestdagen.

 
SpecialLa Pauline Platine    € 20
La Pauline staat voor kracht en diepgang. Dankzij de volrijpe Merlot- en Cabernet druiven is deze prestige wijn rijk aan zwarte kersen en wordt hij gekenmerkt door zijn satijnzachte structuur

La Pauline rosé.

La Pauline Plaisir    € 19
In 2019 kende Zuid-Frankrijk een bijna tropische nazomer. De druiven zaten hierdoor bomvol sappig bosfruit. Het resultaat? Een rijk gefruit en fris glas rosé vol frambozen en aardbeien.

La Pauline Crémant.

SpecialLa Pauline Blanquette de Limoux    € 20  (tijdelijk uitverkocht)
Crémant de La Pauline, fruitige droge crémant van hoge kwaliteit

bottom of page